keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Maalari maalasi taloa

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017


Blogitaukoni on ollut luvattoman pitkä.

Uusi toimeksiantoni on pitänyt ajatukseni työssä ja viimeisen kuukauden ajan olen käynyt kotona lähinnä kääntymässä. Talossakin on vielä muutama keskeneräinen asia, mutta olen saanut asioita pikkuhiljaa eteenpäin kaiken kaaoksen keskellä. Suurin urakka lienee ulkomaalaus, jota aloittelin viime viikonloppuna pergolan maalaamisella.
Maalina on Virtasen Neljän Öljyn maali, joka on ehkä paras ulkomaali millä olen koskaan maalannut. Sotkuista hommaa kylläkin. Väri on tummanharmaa ja otettu suoraan Virtasen tehdassävyjen värikartasta. Ja ihan itse maksoin, mitä nyt rautakauppiaalta tinkasin tavanomaisen alennuksen.


Kuvateksti: Ei ole stailattu, ihan vaan siivottu. Lampaantaljatkin on talven jäljiltä. Haaveilin eilen aurinkotuoleista, mutta tänään sadesuojasta.

Talo on vielä pohjamaalissa. Viikonlopuksi tilasin nostimen ja tarkoitus olisi maalata niin paljon kuin pieni ihminen ehtii.

Follow

1 kommentti :

  1. Todella hyvältä näyttää tuo maali. Tuttava kertoi, että heilläkin maalari etsinnässä Etelä-Karjalasta. Heidän talo alkaa valmistua. Väri heillä on vielä hakusessa, mutta ilmeisesti harmaata he ovat miettineet, yhdistettynä valkoiseen.
    https://www.maalausliikelaaperi.fi/

    VastaaPoista