maanantai 19. kesäkuuta 2017

Talon maalaus ja nurkkalaudat

maanantai 19. kesäkuuta 2017
Toissa viikonloppun ajan minulla oli nostin vuokralla. Tarkoitus oli maalata talon korkeimmat kohdat ja päätylaidat nostimella. Ja näin saatiin tehtyä. Talon kummatkin päädyt on nyt maalattu ja nostin palautettu takaisin vuokraamoon. On kätevä laite ja nopeuttaa työtä huomattomasti.

Pitkän sivun päät maalaan telineillä ja se on ollut tämän viikonlopun homma - saada yksi sivu maalattua. Ensi viikonlopun iltatöiksi jää loput.

Harmittavasti maali loppui sunnuntai-iltana kesken ja jäi vielä muutama neliö maalaamatta terassin puoleiselta sivulta.

Ja sitten ne nurkkalaudat. Maalaustalkoolaiset kysyivät, että millä värillä nurkkalaudat ja päätylaidat maalataan. Kerroin, että kaikki tulee samalla värillä. Siitä seurasi hieman päiden pudistelua ja toteamus, että ei ole normaalia, mutta ei taida talon asukaskaan olla normaali.

 Kun katto ja räystäät ovat harmaat, niin taloon tuli mielestäni kiva moderni ilme. Talkooporukkakin otti loppuillasta etäisyyttä asiaan ja tuumasivat, että tuli just hyvä näin. "Oli se oikeassa."  Mustien sadevesiviemäreiden kanssa vaaleammat nurkkalaudat olisivatkin näyttäneet hassuilta. Ja näin pieni talo näyttää ehkä hieman massiivisemmalta kuin onkaan.



Follow

1 kommentti :

  1. Minä olen tuommoisesta tummasta ilmeestä myös haaveillut. Voi olla, että maalari saa tulla käymään jossain vaiheessa sen urakan tekemässä. Kauniin näköstä kyllä. Kivalta näyttää, kun nuo tikkaatkin ovat mustat. https://www.maalausliikelaaperi.fi/

    VastaaPoista