sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Blogivierailu Talo Kahdelle

sunnuntai 18. helmikuuta 2018
Talo Kahdelle - eteisestä.

Nyt on aika palata ruotuun ja blogin pariin. Loppusyksystä blogin kirjoittaminen jäi johtuen elämästä: kuolemasta, sairaudesta ja töistä. Jostain piti karsia, että pystyi suoriutumaan arjesta ilman burnouttia.
Blogi jatkuukin nyt siihen mihin jäin. Kysymyksiä on tullut muuan muassa nukkumäjärjestyksestä ja siitä onko pienessä talossa omaa rauhaa. Palaan niihin myöhemmin. Lisäksi aloittelen ulkosaunan rakentamisen. Tavoitteena on jouluksi omaan saunaan. Rakentaminen siis jatkuu!

Päätalon, Hippalan, rakentamisen aikana tutustuin blogiin nimeltä Talo Kahdelle ja viime viikolla pääsin vihdoin kylään. Talo Koti on ihana: värikäs, persoonallinen ja asujiensa näköinen. Tykkäsin taiteesta seinillä ja siitä, että koti oli suuniteltu heitä varten. Ja sitten siellä oli sellaisia juttuja, mitä en ole muualla nähnyt. Ne on asioita, jotka ilahduttavat. Elämää rakastava talo! 


Ruokapöydässä graffiti - oikeassa elämässä vielä hienompi kuin tässä kuvassa!


Loistava idea oli myös tupakeittiö-olohuone-eteisen kiintokaluste. Keittiön kaapisto kätki sisään myös ulkovaatteet. 

Aamiaistarvikkeet ja kahvinkeitin fiinisti piilossa.


Että oispa asuntomessuillakin tämmöistä. Saisi ihmetellä ja ihastella, miten joku onkin keksinyt tehdä näin. Toki asuntomessujen talot ovat upeita, mutta sisustuksen puolella mennään usein varman päälle. Jospa kerrankin joku tekisi ihan itselleen, ei myytäväksi, ei naapurille, ei vieraille vaan omaa käyttöön ja omaan makuun. Tykkäisin!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti