torstai 15. joulukuuta 2016

Väliseinärungot

torstai 15. joulukuuta 2016

Pienen talon rakentamisen edut huomaa tässä vaiheessa. Kun väliseiniä ei ole paljon, ei niiden pystyttämiseenkään mene kauan.

Runkojen alla on bitumihuopa. Runkopuu ei ole kiinni suoraan laatassa.
Sähkömies kävi talossa. Olin piirtänyt keittiön ilman tarkistusmittausta ja riensinkin heti aamusta talolle tarkistelemaan omien piirustusteni mittauksia rungon ollessa pystyssä. Yhdessä sitten sähkömiehen kanssa mittailtiin keittiön toiminnot kohdilleen. Samalla tarkistettiin muutama muu valaistukseen liittyvä asia ja tarkemmat kohdat pistorasioiden sijoitteluun.


Oma aikani on mennyt tilausten tekemiseen ja aikataulujen selvittämiseen.
Tilasin valaisimia Cariitilta. Suihkuun kristallitähtitaivaan ja ulos Sonzan valaisimet. Näitä valaisimia olin jo miettinytkin ja oli mukava yllätys, että ulkovalaisimet oli alennuksessa. Ennakoiden tulevan saunarakennuksen rakennuttamista tilasin myös kaksi ylimääräistä valaisinta, jotta yleisilme pihapiirissä säilyttäisi jonkinlaisen yhtenäisyyden.

Kuva Cariitin verkkokaupasta

Valun jälkeinen kostea ilma on tasaantunut. Enää ei ole niin trooppinen ilma kuin viime viikonloppuna. Siivosin sunnuntaina talossa ja täytyy sanoa, että silloin vielä ilmasto ja jumpan laatu vetivät vertoja ihan mille tahansa hot yoga-huoneelle/tunnille. Nyt ilma tuntuu suorastaan kuivalta.


Follow

1 kommentti :

  1. Tuo on aina jännittävää, kun alkaa tämä vaihe. Alkaa paremmin hahmottua se pohja ja huoneet. Meidän tuttu myös on tässä rakentanut, nyt seuraavaksi heillä odotetaan ilmastointikanavien osia että pääsevät ne asentamaan. https://www.iv-lipasti.com/tuotteet

    VastaaPoista