keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Maatöitä

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kävin tontilla ihmettelemässä. Tonttihan on hyvää rakennusmaata, josta paikoin nousee kallio esiin. Se vähän jännittikin: miten paljon joutuu louhimaan.

Varmistelin samalla reissulla, että ollaanko vielä budjetissa. Nimittäin jos pahasti menee yli, niin voin opettaa lapset ja itseni syömään kynsiä illallisaikaan. Ilmeisesti ollaan vielä budjetissa. Suurinpiirtein.
Tontilla katseltiin korkoja ja talonpaikkaa. Päätettiin siirtää taloa metri eteenpäin rajasta, jotta talon edustalle saisi paremmin mahdolliset istutukset mahtumaan.

Hiukan joutuu myös räjäyttämään, että saadaan vesiputket vietyä talolle tontin rajalta. Talon paikalta ei tarvitse räjäyttää, joten asiat ovat käsittääkseni ihan hyvin.
Räjäytyshommia

Täytyy sanoa, että maaurakoitsija on osaava ja ahkera. Tontilta olivat puut lähteneet ohjeistukseni mukaan: "Kaikki kumoon". Toki tontin yläosassa on vielä mäntyjä, mustikoita ja kalliota. Se on se takapihan näkymä. Luottavaisin mielin olen, maaurakoitsija ja vastaaava ovat ammattilaisia, kommunikaatio toimii puolin ja toisin (luullakseni) ja minä yritän pysyä kartalla.

Follow

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti