perjantai 10. maaliskuuta 2017

Väriä lattiassa

perjantai 10. maaliskuuta 2017
8
Kuvateksti: Sisääntulon raitamatto on tehty Timberwisen parketista

Sain ihka ensimmäisen tupaantuliaslahjan Loviisan Herttasesta!! Metallinen purkki sopii vaikka cooleriksi ja  juuri rakentaneena onkin  vaihtelua, että purkki ei sisällä maalia. (Vaikka kyllä täällä tarvitsee vielä maalatakin...) Otin coolerista kuvan eteisen raitamaton päällä. Eteisen raitamatto on toteutettu Timberwisen  Colour Collectionin tammilankuilla. Lattiasuunnitelma näkyy täällä. Tuttava sanoi, että sisääntulosta tulee Linnanmäki mieleen! Nyt vain harmittaa, että miksi ulos ei pääse liukumäen kautta!

Alla oleva kuva on lattian asennuksesta. Kamiinan alusta on paikalle valettua värjättyä betonia ja upposi hienosti lattian sisään. Lattian asennus oli  helppoa. Pontit menivät hyvin kiinni ja kokonaisuudessaan asennuksesta selvisi ilman harmaita hiuksia ja ranskan puhumista.  Parketin alusta on Tuplexia.






Viimeisessä kuvassa näkyy keittiön kaapit ja lattia: Helsingön Blush Rosa ja Timberwisen Blueberry. Aika herkku, vaikka itse sanonkin.
Lisää värejä löytyy huikeasta Talo Kahdelle -blogista. Suosittelen. Näiden kavereiden jutuista ja väreistä tulee vaan hyvälle tuulelle! Heidän tulevassa mintunvihreässä keittiössä ei voi kukaan nyrpistellä nenäänsä! Näin se vaan on.



Follow


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti