perjantai 2. syyskuuta 2016

You have Mail!

perjantai 2. syyskuuta 2016
Nyt on alkanut tippumaan kaikenlaista postia talotehtaalta: on ohjeita ja asioita. KVV- ja IV-vastaavien valintaa. Tarkentavia suunnitelmia.
Sähkösuunnittelija lähetti sähköpostia ja kertoi, että suunnitelma lähetetään postissa kommenttikierrosta varten. Laitoin jo takaisin postia, että olisivat ennen ensimmäisen suunnitelman tekemistä yhteydessä: päästäisiin helpommilla korjauksilla. Jos on viettänyt elämästään useamman vuoden sähköurakoitsijasukulaisen kanssa, niin onhan siitä jotain tarttunut päähänkin.
Ainakin on kiinnittänyt huomiota pistorasioiden, 1-kytkimien, loikkareiden, himmentimien mahdollisuuksiin, IP-luokkiin ja muihin asioihin. Ehkäpä osaan sähkösuunnittelijan kanssa kommunikoida, jos siis tavoitan. Sähköpostiin ei tullut vastausta ja puhelimestakin kuului valintaääni, mutta päivä se on huomennakin.
Pientä ahdistusta aiheuttanut parven rakenne. En oikein osannu puhua rakennesuunnittelijan kanssa. Piirsin useamman hahmotelman, mutta jostain syystä yhteistä ymmärrystä ei löytynyt. Ajattelin, että yksinkertainen luonnos tai idea parvesta riittää, koska parvi rakennetaan kuitenkin vasta lopuksi tilan mukaan ja sen tarkempaan mitoitustyöhön on minusta turha tässä vaiheessa ryhtyä kymmenenkään sentin tarkkuudella. Täsmällisempi artikulaatio ja teknisempi piirustus olisi varmasti auttanut.
Naapuri lohdutti, että kyllä parven saa rakennettua ihan miten vaan ja sainkin jo kutsun katsomaan miten parven rakenteet on toteutettu jälkikäteen. Kommunikoinnin ongelmista johtuen googletin sitten parviasiaa maanisesti tai kauniimmin ilmaistuna pieteetillä. Ja näin minäkin olen ajatellut parven sopivan sisustukseen, pienellä twistillä, mutta osana yhtenäistä ilmettä.


Sievitalolla on muuten hieno tehtävälista. Tämä on minusta selkeä ja yksinkertainen. Hiukan kuitenkin pukkaa ahdistusjännityssekoilua, mutta päivä kerrallaan mennään eteenpäin. Aika paljon on asioita on vielä päätettävänä ja mietittävänä.


Follow



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti